Magnis – kodėl jis toks svarbus gerai savijautai?

Greičiausiai retą nustebinsime pasakę, jog magnis yra labai svarbus sveikatai, energijai ir puikiai savijautai – tai daugiau ar mažiau girdėjęs ne vienas. Ir visa tai yra gryniausia tiesa, nes šis mineralas dalyvauja daugelyje reakcijų organizme.

Taip jau yra, jog mūsų gyvenimo ritmas, įtampa, stresas, nuovargis, aktyvus gyvenimo būdas suponuoja, jog magnio su maistu gauname kur kas mažiau, nei reikėtų, o kadangi mineralas organizme negaminamas, tad kyla poreikis jo gauti papildomai. Puikus šaltinis – aukštos kokybės papildai sportuiMagnesium Complex“, išsiskiriantys aukšta verte ir natūralia, išskirtine sudėtimi.

Magnis - papildai sportui

Kas yra magnis?

Kalbant paprastai, magnis yra mineralas, kurio nauda skaičiuojama net keliems šimtams mūsų organizme vykstančių reakcijų. Magnio sumažėjimą organizme gali suponuoti daug veiksnių, pavyzdžiui, nesubalansuota mityba, dietos, kuriomis siekiama sumažinti svorį, tam tikros ligos.

Kuo magnis naudingas sveikatai?

Remiantis PSO rekomendacijomis, suaugęs žmogus per dieną turėtų gauti maždaug 300–350 mg magnio. Kuo mineralas naudingas? Pirmiausia svarbu paminėti, jog jis atsakingas už daugiau kaip 300 fermentų veiklos aktyvinimą, tad jo stokojant sutrinka daug organizmo reakcijų.

Taip pat magnis traktuojamas kaip lygiavertis kalcio varžovas ir todėl yra nepamainomas normaliai širdies veiklai, kraujagyslėms, nervų sistemai, raumenims bei kaulams.
Ar žinote, kad dėl varginančios prastos nuotaikos taip pat gali būti kaltas magnis, tiksliau – jo trūkumas? Šis mineralas padeda palaikyti gerą nuotaiką.

Apie magnio naudą ir svarbą daug gali pasakyti profesionalūs sportininkai, mat šis mineralas yra būtinas sportuojantiems, siekiant maksimalių rezultatų, didinant energijos lygį bei mažinant nuovargį. 
Magnis sudaro puikius derinius su kalciu bei vitaminu D ir padeda palaikyti normalią dantų, dantenų bei kaulų būklę.

Kas išduoda magnio stoką organizme?

Magnio trūkumas organizme gali kaip reikiant pabloginti gyvenimo kokybę. Bene esminis šio mineralo trūkumą išduodantis simptomas yra mėšlungis. Taip pat stokojant organizme magnio gali varginti prasta nuotaika, pablogėjusi miego kokybė, neretam atsiranda bendras silpnumas ir ima varginti širdies ritmo sutrikimai. Tai keli esminiai „signalai“, kad galbūt verta pasirūpinti magnio papildais, padėsiančiais atkurti tinkamą magnio balansą organizme.

Kodėl verta rinktis „NeoLife“ linijos magnio papildus „Magnesium Complex“?

Nusprendę savo mitybą papildyti magnio papildais rinkoje susidursite su plačia jų pasiūla, todėl nenuostabu, jei kils klausimas: kaip išsirinkti magnio papildus? Rekomenduojame prioritetą teikti patikimam gamintojui, natūraliai sudėčiai ir aukštai kokybei. Šiuos kriterijus atitinka naujausi „NeoLife“ linijos magnio papildaiMagnesium Complex“, padėsiantys efektyviai eliminuoti magnio stoką organizme.

NeoLife Magnesium Complexpapildai gaunami tik iš natūralių šaltinių, taip pat pasižymi išskirtiniu ir labai vertingu „Tri-Mag“ mišiniu, apimančiu dvigubų amino rūgščių magnio chelatą, organinio magnio citratą ir natūralaus „žemės formos“ magnio oksidą.

NeoLifemagnio papildas yra unikalus dar ir tuo, jog tai – pirmasis tokio tipo magnio papildas, savyje apjungiantis maistines medžiagas bei magnį, gaunamus iš natūralių maisto produktų, pavyzdžiui, ridikų, burokėlių, lapinių bei brokolinių kopūstų.
„Magnesium Complex“ iš „NeoLife“ papildų linijos
Magnesium Complexmagnio papildo nauda gali mėgautis visi – jis subalansuotas taip, kad būtų tinkamas ir įprastai besimaitinantiems, ir vegetarams bei veganams. Šimtu procentų veganiško papildo sudėtyje nėra jokių gyvulinės kilmės ingredientų, sudėtis grynai augalinio pagrindo, išgaunant visas vertingąsias naudojamų produktų savybes.

Negana to, šis magnio kompleksas atitinka labai aukštus ir griežtus žaliavų atrankos kriterijus, todėl galite būti tikri, kad vartojate nepriekaištingos kokybės ir geriausiomis savybėmis pasižymintį kompleksą.

Magnesium Complex“ iš „NeoLife“ papildų linijos – idealus derinys sportuojantiems ir visiems, besirūpinantiems savo sveikata bei norintiems papildyti organizmą magniu iš natūralių ir sveikų šaltinių. 

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Karotenoidai: didžiulė nauda iš vaisių ir daržovių

NeoLife chelated zinc – cinko papildai geros savijautos palaikymui

Lipidai: kodėl reikalingi sportuojantiems ir trokštantiems daugiau energijos?