Gerosios bakterijos

Ar šiandien valgėte sveiką maistą? Ar jau išgėrėte rytinę stiklinę vandens? O kaip su pusryčiais? Ir dar... nė nežinote, kas yra stresas? Taigi, greičiausiai, ne į visus klausimus atsakėte teigiamai. Visgi tenka pripažinti, kad įtemptas gyvenimo ritmas, krūvis, skubėjimas sujaukia dienos planus, mitybos racioną ir tvarkaraštį, tad nereikėtų stebėtis skrandžio skausmu ar pilvo pūtimu vakare, taip pat dažniau kimbančiomis ligomis. 

Apsaugokite organizmą gerosiomis bakterijomis „Acidophilus Plus“


Kas yra gerosios bakterijos?

Gerosios bakterijos, kurias dažnai galite išgirsti vadinant tiesiog probiotikais, yra žarnyno mikrofloroje gyvenantys mikroorganizmai, kurie labai naudingi tiek žarnynui, tiek bendrai savijautai. Esminė gerųjų bakterijų funkcija – organizmo apsauga, siekiant užkirsti kelią neigiamam išorinių veiksnių poveikiui ir išlaikyti organizmą sveiką.

Daugelio šiandieninių žmonių gyvenimą lydintys veiksniai, pavyzdžiui, stresas, netinkami mitybos įpročiai, imuninės sistemos sutrikimai, įvairios ligos, žalingi įpročiai ar aplinka, antibiotikų vartojimas sutrikdo žarnyno mikrofloros pusiausvyrą, o tai reiškia, kad reikšmingai sumažėja gerųjų bakterijų. Sutrikus mikroflorai sutrinka darni viso organizmo veikla.

Kokia gerųjų bakterijų nauda?

Gerosios bakterijos dažnai pristatomos kaip organizmo sargybiniai ir tai visiškai pelnytas bei puikiai jų funkciją atskleidžiantis apibūdinimas. Sakoma, jog susidūręs su infekcijomis, uždegimais ar kitais sunkumais organizmas pats ginasi ir kovoja. Tačiau nuopelnus reikėtų priskirti gerosioms bakterijoms, nes be jų ta kova nevyktų, o juo labiau pergalės tikrai galėtume nesitikėti. Tad tai tik pagrindžia gerųjų bakterijų svarbą mūsų sveikatai.

Atsiradus gerųjų bakterijų stygiui netrunkame tai pajusti: silpsta imunitetas, vargina virškinimo sutrikimai, gali paūmėti turimos lėtinės ligos, organizmas tinkamai neįsisavina vitaminų bei svarbių mineralų, jaučiame silpnumą, sparčiau „kimba“ įvairios infekcijos ir pan. Tad nors gerosios bakterijos paprastai siejamos tik su virškinimo sistema, jų veikimo spektras kur kas platesnis. Be minėtų aspektų, galime sąrašą dar papildyti – gerosios bakterijos skatina vitamino K, B grupės vitaminų gamybą, padeda sparčiau ir efektyviau iš organizmo pasišalinti toksinams ir t.t.

Ar man reikia probiotikų ?

Ar Jums reikalingos gerosios bakterijos, gali padėti įvertinti keli klausimai:

Ar vargina viduriavimas ar vidurių užkietėjimas?
Sergate dirgliosios žarnos sindromu?
Vargina dažnas pilvo pūtimas ar kitoks diskomfortas žarnyne?
Ar Jums skirtas antibiotikų kursas?
Ar vartojate daug konservantų turinčio maisto?
Norite sustiprinti savo imuninės sistemos atsparumą?

Jei bent į vieną iš klausimų atsakėte teigiamai, tikslinga būtų įsigyti gerųjų bakterijų ir palepinti savo organizmą. Prioritetą teikite tik aukštos kokybės gerosioms bakterijoms, jei norite maksimalaus rezultato ir naudos savo sveikatai. Puikus pasirinkimas bus „NeoLife“ gerosios bakterijos „Acidophilus Plus“.

Tiesa, jei bent į vieną iš trijų pirmų klausimų atsakėte teigiamai, tikslinga suplanuoti vizitą pas gydytoją, siekiant užbėgti už akių rimtesnėms problemoms.

Kodėl verta rinktis „NeoLife“ linijos gerąsias bakterijas „Acidophilus Plus“?

„Acidophilus Plus“ gerosios bakterijos – puiki priemonė subalansuoti savo žarnyno mikroflorą. Šie gyvieji mikroorganizmai palaikys pavyzdinę žarnyno mikrofloros pusiausvyrą.

Kuo ypatingos „Acidophilus Plus“ gerosios bakterijos ir kokie jų pranašumai?

Originalus net 5 tipų kliniškai ištirtų gerųjų bakterijų mišinys

Šie probiotikai veikti pradeda žarnyne.
Vienoje kapsulėje – net penki milijardai mikroorganizmų!
Gaminami iš raugintų pieno produktų, o geriausia tai, kad pasisemdami visą jų naudą negaunate nė vienos papildomos kalorijos.
Originalus net penkių tipų kliniškai ištirtų gerųjų bakterijų mišinys: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus paracasei, Bifidobacterium animalis, Streptococcus thermophilus.
Unikali gerųjų bakterijų apsaugos sistema „Gel-Gard“ užtikrina, jog jų neveiks skrandžio rūgštys, todėl maksimalus gerųjų bakterijų kiekis pateks ten, kur reikia, – į žarnyną.
Išskirtinė kapsulė pasirūpina, kad patekusios į žarnyną kapsulės turinys lengvai, lėtai ir švelniai išplistų po žarnyną.

Atsakingai rūpinkitės savo sveikata bei puikia savijauta su gerosiomis bakterijomis „Acidophilus Plus“ iš „NeoLife“.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Karotenoidai: didžiulė nauda iš vaisių ir daržovių

NeoLife chelated zinc – cinko papildai geros savijautos palaikymui

Lipidai: kodėl reikalingi sportuojantiems ir trokštantiems daugiau energijos?