Žuvų taukai: kodėl verta rinktis „NeoLife“ Omega 3

Jei domitės sveikata, naudingais produktais, ligų profilaktika ir imuninės sistemos stiprinimo galimybėmis, neabejotinai esate susipažinę su žuvų taukais, kurie liaupsinami tikrai pelnytai. Tiesa, svarbu juos pasirinkti teisingai. 

Kas yra žuvų taukai ir kokia jų nauda?


Žuvų taukai – tai itin geras šaltinis omega 3 riebalų rūgščių, kurios yra nepakeičiamos ir nepaprastai naudingos visų sveikatai: tiek suaugusiųjų, tiek vaikų.

Nors daugelis žuvų taukus sieja tik su imunine sistema ir jos stiprinimu žiemą, tai – tik dalis tiesos. Specialistai žuvų taukų į savo racioną rekomenduoja įtraukti visus metus, nepriklausomai nuo metų laiko, nes šiuose papilduose esančios omega 3 rūgštys ne tik stiprina imuninę sistemą, kuriai būdinga labiau nusilpti šaltuoju periodu, bet gali padėti išvengti širdies bei kraujotakos ligų. Kaip? Veiksmingai mažindamos kraujyje esančio blogojo cholesterolio koncentraciją. Nevalia pamiršti ir dar vienos omega 3 savybės – šios riebalų rūgštys pasižymi kraują skystinančiomis savybėmis, kas itin aktualu tiems, kurių kraujas tirštas (tikslinga pasikonsultuoti su gydytoju, jei vartojate kraują skystinančių vaistų) arba šiltuoju metų laiku, kai vartojant nepakankamai vandens kraujas linkęs tirštėti.

Taigi, žuvų taukai vertingi visus metus, nes omega 3 riebalų rūgščių poreikis yra nuolatinis ir nenutrūkstamas, jų atsargų organizmas nekaupia, o kadangi pats jų nesintetina, kyla būtinybė papildyti organizmą jomis iš šalies. Sakysite, nepakeičiamų riebalų rūgščių omega 3 galime gauti su maistu, vartodami daugiau tokių žuvų kaip, pavyzdžiui, lašiša? Tiesa, bet visgi daugelio lietuvių mitybos įpročiai lemia, kad pakankamo omega 3 kiekio su maistu negauname.

„NeoLife" žuvų taukai sportuojantiems, besilaukiančioms moterims ir visiems, kurie rūpinasi sveika mityba

Kuo išskirtiniai „NeoLife“ žuvų taukai?

„Omega-3 Salmon Oil Plus“ papildų gamybai naudojamas tik natūralus, visiškai švarus lašišų aliejus, kurį pelnytai galime laikyti didelę naudą turinčiu omega 3 riebalų rūgščių šaltiniu. Dėl unikalios „NeoLife“ taikomos technologijos, palaikančios, stabilizuojančios ir standartizuojančios omega 3 rūgščių lygius bei išlaikančios natūralias lašišos aliejaus vertingas savybes, šie žuvų taukai įgauna itin didelę vertę ir pasižymi pavydėtina nauda.

Šį „NeoLife“ produktą pelnytai galime traktuoti pirmuoju tokio pobūdžio maisto papildu, kurio sudėtyje yra nustatytos visų aštuonių mitybai nepaprastai svarbių omega 3 riebalų rūgščių normos.
Ar teko girdėti apie molekulinės diferenciacijos technologiją? Būtent ji taikoma gaminant „Omega-3 Salmon Oil Plus“. Ši moderni technologija grindžiama tam tikrų tunuose, ančiuviuose ir sardinėse esančių molekulių atranka, drauge pašalinant ar sumažinant kitų molekulių kiekį bei garantuojant aukščiausio lygio produkto švarumą ir reikiamą konsistenciją.

Savo mitybą papildę „Omega-3 Salmon Oil Plus“ būsite tikri, jog vartojate maisto papildą, kuriame nėra toksinų ir kuris yra visiškai švarus bei saugus naudoti. Gamybai atrenkamos tik aukščiausios kokybės, sveikos žuvys. Daugiau kaip 200 – būtent nuo tiek potencialių teršalų yra labai atsakingai tikrinami visų žaliavų šaltiniai.

Trijų „Omega-3 Salmon Oil Plus“ kapsulių normoje yra net 480 mg DHR, 460 mg EPR, 50 mg DPR ir dar 80 mg kitų reikšmingiausių omega 3 riebalų rūgščių.

Kiek omega 3 riebalų rūgščių turime suvartoti?

Remiantis PSO (Pasaulio Sveikatos Organizacija) rekomendacijomis, suaugusiems per savaitę reikėtų suvalgyti po 2–3 porcijas žuvies. Visgi realybė kitokia ir tendencijos rodo, jog žuvies suvartojame tikrai nepakankamai – daugelis per savaitę, o neretas ir per mėnesį, visiškai negauna omega 3, nes nevartoja žuvies arba jos vartoja minimalius kiekius. Tam įtakos turi ne tik šiuolaikinių žmonių užimtumas, įtemptas gyvenimo būdas, kuomet lieka mažai laiko pasirūpinti visaverte mityba, bet ir žuvų gyvenamosios aplinkos užterštumo baimė. Ne paslaptis, kad didžioji dalis žuvų gali gyventi potencialiai užterštoje aplinkoje. Bet gauti omega 3 riebalų rūgščių vartojant sveikus produktus – misija įmanoma! 

„NeoLife“ maisto papildas „Omega-3 Salmon Oil Plus“ leis pamiršti teršalų baimę ar nepakankamą omega 3 riebalų rūgščių kiekį mityboje. Papildę racioną šiuo veiksmingu ir švariu produktu mėgausitės visomis reikalingomis omega 3 riebalų rūgštimis.

„Omega-3 Salmon Oil Plus"

Ar žinote, kad...

pats geriausias omega 3 riebalų rūgščių šaltinis yra riebi žuvis, bet daugelis „yra labai toli“ nuo PSO rekomenduojamų 2–3 porcijų per savaitę;
įrodyta, jog viena veiksmingiausių priemonių, norint papildyti mitybą vertingomis omega 3 riebalų rūgštimis, yra būtent kokybiški maisto papildai;
omega 3 riebalų rūgštys yra itin svarbios visų organų ir audinių veiklai;
omega 3 riebalų rūgščių yra motinos piene, nes omega 3 labai reikšmingos kūdikių smegenų, taip pat akių vystymuisi;
ne visi mėgstame žuvį, todėl maisto papildai iš sveikų ir švarių žuvų, turintys visą omega 3 kompleksą, yra puikus sprendimas norintiems maitintis sveikai ir rūpintis sveikata bei puikia savijauta.

„NeoLife“ produktų linijoje esantys žuvų taukų papildai „Omega-3 Salmon Oil Plus“ – grynas, sudėtyje potencialių žalingų medžiagų neturintis produktas, apjungiantis svarbiausių aštuonių omega 3 riebalų rūgščių naudą.

„NeoLife“ žuvų taukai „Omega-3 Salmon Oil Plus"internetu ProVitaminai.lt

„NeoLife“ žuvų taukai iš Provitaminai.lt atitinka aukščiausius standartus ir bus puikus sprendimas papildyti sveikai mitybai.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Karotenoidai: didžiulė nauda iš vaisių ir daržovių

NeoLife chelated zinc – cinko papildai geros savijautos palaikymui

Lipidai: kodėl reikalingi sportuojantiems ir trokštantiems daugiau energijos?