„NeoLife“ – besirūpinantiems sveikata ir puikia savijauta

Daugelis gyvename aktyvų gyvenimą itin įtemptu ritmu. Dideli darbo krūviai, daug papildomų veiklų, laiko stoka poilsiui ir kokybiškam miegui išbalansuoja organizmą. Negana to, dažnas neteikiame daug reikšmės tinkamai mitybai, o ir nelabai yra tam galimybių, kai vis skubame, lekiame ir neretai tiesiog kažko užkandame. Visi šie aspektai suponuoja vitaminų ir mikroelementų disbalansą organizme. Nevisavertė mityba neužtikrina visų reikalingų medžiagų, kurių reikia sveikatai. Todėl svarbu vitaminų ir mineralų gauti iš šalies. Kaip? Puikus pasirinkimas yra „NeoLife“ aukštos kokybės maisto papildai ar papildai sportui
Sportininkams jėgų suteikia „NeoLife"

Trumpa „NeoLife“ atsiradimo istorija...

NeoLife“ steigėjas Jerry Brassfield vaikystėje nepasižymėjo puikia savijauta – įvairios sveikatos problemos buvo dažnos palydovės. Situacija pasikeitė, kai jo mityba buvo papildyta kokybiškais maisto papildais. Ilgainiui Jerry dalydamasis savo gyvenimo istorija netruko pastebėti, jog sprendimų, kaip pagerinti mitybą ir drauge savijautą, ieško daugybė žmonių. Troškimas padėti kitiems ir dalijimasis savo žiniomis bei patirtimi ilgainiui virto verslu. O tikėjimas tuo, ką darai, ir begalinis noras daryti teigiamą poveikį kitų gyvenimams suponavo, jog namuose gimęs nedidelis verslas šiandien yra pasaulinio lygio kompanija, pelniusi pripažinimą ir klientų simpatijas.

Kuo išskirtiniai „NeoLife“ produktai?

Kertiniu   savo   produktų  išskirtinumu   įmonė   akcentuoja   sveikų,  natūralių   ir   aukštos kokybės ingredientų naudojimą produktų gamyboje, kurios kiekvienas procesas yra apgalvotas, tikslingas ir atitinkantis aukščiausius principus. 

Visų „NeoLife“ produktų kelias prasideda nuo indėlio žymiausių mokslininkų, mitybos specialistų, ieškančių veiksmingiausių sprendimų. Įmonės technologai atlieka itin reikšmingą darbą atrinkdami tik gryniausias ir aukščiausius standartus atitinkančias žaliavas. Nuolatinis jų tyrimas, siekiant įsitikinti, jog nėra galimai žalingų komponentų, užtikrina galutinių produktų saugumą ir veiksmingumą.

Sukurta gamtos ir pagrįsta mokslu – šią įmonės filosofiją nepriekaištingai įkūnija „NeoLifevitaminai ir papildai sportui.
Lietuvos atletas Tomas Bendoraitis ir kiti pasaulyje garsūs sportininkai renkasi „NeoLife" 

Kokius papildus rinktis?

Pirmiausia, kiekvienas besirenkantis maisto papildus turėtų žinoti – kad ir kokie kokybiški yra, jie negali tapti maisto pakaitalu. Papildai – puikus papildomas vitaminų, mineralų ir kitų naudingų medžiagų šaltinis. Tiesa, kaip pasirinkti teisingai?

Jei stokojate energijos, darbingumo, vargina prasta nuotaika ir nuovargis, išbandykite „NeoLife Pro Vitality Plus“ vitaminų ir maistinių medžiagų šaltinį, kurio sudėtyje – tik natūralūs ir sveiki ingredientai, teigiamai veikiantys energiją bei aktyvumą: vaisiai, uogos, grūdai, daržovės ir žuvis.

Verta pagalvoti ir apie kokybiškus žuvų taukus, turinčius omega 3 riebalų rūgščių, nepamainomų normaliai širdies veiklai, smegenims, regėjimui. „NeoLifežuvų taukai „Omega-3 Salmon Oil Plus" savo sudėtyje turi visas aštuonias svarbiausias omega 3 riebalų rūgštis. Tai bus puikus pasirinkimas sportuojantiems ir ne tik, jie saugūs vartoti net ypatingais gyvenimo laikotarpiais, pavyzdžiui, besilaukiant.

Jei nuolat ir intensyviai sportuojate, naudinga būtų organizmą papildyti medžiagomis, kuriomis papildyti „NeoLife“ linijos papildai sportui. Šios kategorijos produktuose gausu baltymų gamybai svarbių amino rūgščių ir pačių baltymų, kurie ypač reikšmingi energijai, ištvermei bei kokybiškų raumenų struktūrai, jų atsistatymui po didelio fizinio krūvio.

Kalcio, magnio ir vitamino D trijulė – ypatingas derinys kaulams, o vitaminas D ir kone visoms organizmo funkcijoms. Kalcio absorbcija organizme lėtėja vyresniame amžiuje, todėl vartoti jo papildomai labai svarbu. Kalcis, magnis ir vitaminas D – puiki pagalba normaliai Jūsų kaulų ir dantų būklei palaikyti, taip pat energijai, raumenų funkcijai.

Nevisavertė mityba, tam tikros ligos, fizinio aktyvumo stoka, kai kurių vaistų vartojimas,apsinuodijimas išbalansuoja žarnyno mikroflorą. Tai pasireiškia pilvo pūtimu, spazmais, skausmu, pykinimu ir kitais virškinimo sutrikimais. Jei vargina minėti simptomai, tikslinga mitybą papildyti gerųjų bakterijų turinčiais papildais. „NeoLife“ gerųjų bakterijų „Acidophilus Plus" kapsulė, turtinga daugybe gyvų ir naudingų mikroorganizmų, prilyginama net dešimčiai natūralaus jogurto porcijų! Vienoje kapsulėje yra net penki milijardai penkių skirtingų rūšių naudingų gyvų mikroorganizmų, apsaugotų unikalia apsaugos sistema, užtikrinančia jų prasiskverbimą pro skrandžio rūgštis ir sėkmingą kelią iki pat žarnyno!

NeoLife papildai padės pasirūpinti savo sąnariais, kaulais, dantimis, širdies veikla, tinkamu nervų ir kitų sistemų funkcionavimu, regėjimu ir kitomis organizmo funkcijomis, taip pat įgauti daugiau energijos, ištvermės ir lengviau siekti maksimalių rezultatų sporte. Visi papildai tik iš natūraliai gamtoje randamų ingredientų, sveikų, išgrynintų ir atskleidžiančių plačiausią naudingųjų savybių spektrą.

Mielai kviečiame pasižvalgyti e-parduotuvėje ProVitaminai.Lt  ir išsirinkti aukščiausios kokybės papildus, ekologišką ir natūralią kosmetiką ar švaros prekes savo namams, kurios yra ekonomiškos ir draugiškos žmogui bei gamtai.

Komentarai

  1. Negaliu nepasidalinti šiandien išgirsta džiugia žinia. Prieš truputį daugiau nei dvejus metus mano dukrai diagnozavo policistitą. Atlikom įvairius tyrimus, dėl ko taip atsitiko, bet čia kita istorija, susijusi su jos kitu negalavimu. Pernai tikrinomės, bet diagnozė dar buvo ta pati. Rašė kažkokius vaistus, bet mes jų negėrėm (aš jau seniai gyvenu be jokių medikamentų). Per tą laiką priverčiau dukrą gerti Neolife papildus – tai vitaminas E, karotenoidai, žuvų taukai Omega–3 , Formula IV ir Cruciferous. Paskui likom tik prie Omegos–3 ir Pro Vitality. Ir ką jūs manot? Šiandien gydytoja pati nustebo, kad nebeliko jokių policistito požymių. Džiaugiuos begaliniai...:) Štai ką daro sveiki, tikri, patikimi ir išbandyti NeoLife maisto papildai. Gamtos galia eina išvien su sveiku protu ir išmintingu pasirinkimu. Mielieji, gyvenkime sveikai ir laimingai.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Džiaugiamės kartu su jumis ir dėkojame, kad dalinatės savo patirtimi! Norėdami sužinoti daugiau apie „NeoLife" produktų teikiamą naudą, žiūrėkite ProVitaminai.lt „NeoLife atsiliepimai".

      Panaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Karotenoidai: didžiulė nauda iš vaisių ir daržovių

NeoLife chelated zinc – cinko papildai geros savijautos palaikymui

Lipidai: kodėl reikalingi sportuojantiems ir trokštantiems daugiau energijos?